Korikorjaamo Salossa

Merkkiriippumaton, täyden palvelun korjaamomme tekee kolarista-, varkaudesta tai ilkivallasta aiheutuneiden vaurioiden korjaukset ja maalaukset ammattitaidolla. Korin oikaisussa ja peltiosien korjauksessa käytämme nykyaikaisia laitteita ja menetelmiä sekä teemme tarvittavat mittaukset, säädöt ja asennukset. Meiltä saat edullisesti myös sijaisauton käyttöösi korjauksen ajaksi.

Onnettomuustilanteessa:
1. Selvitä onko loukkaantuneita, tarvitaanko ambulanssia
2. Kutsu poliisi paikalle aina epäselvissä tilanteissa
3. Soita hinaus kolaripaikalta autollesi 044 7291010


Kun hinautat autosi korjaamollemme, saamme tehtyä korjauskustannuslaskelman. Lähetämme laskelman kuvineen korvaavan vakuutusyhtiön vahinkotarkastajille.

Vahinkoilmoituksen voit kätevämmin täyttää oman vakuutusyhtiösi internetsivuilta. Tällöin asiasi etenee vakuutusyhtiössäsi mahdollisimman nopeasti.

Teemme kustannusarvion Cabas laskentajärjestelmää käyttäen. Tämä on sama järjestelmä, joka käytössä myös vakuutusyhtiöiden vahinkotarkastajilla, joten laskelmamme kelpaa suoraan tarkastajille lähetettäväksi. Kustannusarvio on maksuton kun autosi korjataan meillä.

Huomioithan että korjauskustannusarvion tekeminen puhelimitse tai sähköpostitse ei ole mahdollista, vaan meidän pitää nähdä korjattava auto, jotta tiedämme mitä toimenpiteitä korjauksen onnistuminen parhaalla mahdollisella tavalla edellyttää!

Soita suoraan korjaamolle

KORJAAMO AVOINNA ARKISIN 08.00 – 17.00

       

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä.